logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Speciaal basisonderwijs

klassensituatie2
Wilt u met Teach Like a Champion aan de slag? Dat kan! Onze adviseurs zijn door Doug Lemov opgeleid om de technieken op scholen in Nederland te implementeren. Ook binnen sbo-scholen, waarin met aangepaste onderwijsarrangementen wordt gewerkt, past Teach Like a Champion prima. We zorgen ervoor dat het gebruik van de Teachtechnieken aansluit bij de visie en werkwijze van uw school. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden:

Schoolbesturen en samenwerkingsverbanden
Wilt u de leerkracht- en leiderschapsvaardigheden binnen uw bestuur of samenwerkingsverband een stevige impuls geven? Dat doet u met Teach- en Lead Like a Champion.
Bekijk de flyer (pdf)

Cursussen en trainingen voor individuele deelnemers
Voor cursussen en trainingen voor individuele deelnemers kunt u terecht bij het cursusbureau van de CED-Groep. Vanaf het tweede jaar kunnen leerkrachten of coördinatoren ook worden opgeleid tot Teach-coördinator.

Nieuw: E-learning Introductie Teach-technieken

Contact
Wilt u meer weten over training en begeleiding op uw school? Neem dan contact op via teachnederland@cedgroep.nl.

Filmfragment
Bij het boek Teach Like a Champion 2.0 hoort een video-databank. Met het wachtwoord uit het boek heeft u hier toegang toe. Hieronder kunt u een voorbeeldfilmpje bekijken van techniek 39: Werk in beeld.

Bekijk in onderstaande filmpje wat leraren zeggen over Teach Like a Champion 2.0: