logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Nieuw: E-learning Introductie Teach-technieken

In deze e-learning module leert u over de achtergronden en oorsprong van Teach Like a Champion. Ook maakt u kennis met twee veel gebruikte technieken, namelijk 'Bliksembeurt' en 'Weet niet geldt niet'. U verkent welke problemen u tegen kunt komen bij het toepassen van deze technieken in de praktijk. Ook formuleert u uw eigen leerpunten om in uw eigen praktijk mee aan de slag te gaan.

De e-learning is zelfstudie, toetsing en reflectie in één: Bij het doorlopen van de e-learning module krijgt u nieuwe leerstof gepresenteerd, dan volgt verwerking van deze leerstof met diverse oefenvormen waarbij u direct feedback krijgt. Zo controleert u direct of u de leerstof beheerst. Met de filmpjes krijgt u een voorbeeld van een techniek in de les. In de module wordt u gevraagd om de link naar de praktijk in uw school te leggen.

U sluit de e-learning af met een eindtoets. Deze toets bestaat uit acht meerkeuzevragen. U krijgt direct te zien of u wel of niet geslaagd bent. Er is één herkansing mogelijk. Daarnaast laat u, met behulp van een observatieformulier, twee lessen beoordelen door een collega/IB/schoolleider, waarin u de twee Teach-technieken toepast.

Meld u aan voor de e-learning Introductie Teach-technieken