logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

5 oktober: dag van de leraar!

Lesgeven als een kampioen, hoe doe je dat? In het boek 'Teach like a Champion 2.0' beschrijft Doug Lemov 62 concrete technieken om leerlingen te laten excelleren. Het gaat hierbij niet alleen om prestaties, maar ook om het werken aan karakter en een sterke klascultuur. Na het succes in de VS is dit concept ook in Nederland erg populair geworden.

Bent u enthousiast over Teach Like a Champion, maar heeft u collega’s die Teach nog niet kennen? Vertel in een filmpje van max. 1 minuut wat er zo goed is aan Teach en stuur het filmpje naar nieuwsbrief@cedgroep.nl. Er zijn twee prijzen te verdelen: als inzender maakt u kans op een cursus naar keuze van max. € 695,- en uw collega mag een gratis cursus Teach Like a Champion volgen. Vergeet niet in uw mail aan te geven welke collega u een gratis cursus Teach gunt en waarom juist die collega.

Stuur uw filmpje op vóór 1 november a.s! De inzender van het winnende filmpje krijgt spoedig hierna bericht van ons. Met deelname aan de prijsvraag geeft u de CED-Groep toestemming uw filmpje op www.teachnederland.nl te plaatsen.