logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Middelbaar beroepsonderwijs

Inzet-mbo kopie

Uw team laten excelleren? Teach-technieken inzetten op uw opleiding? Dat kan! Onze adviseurs verzorgen bij u op de opleiding. Het resultaat? Nieuwe inspiratie in de opleiding, meer gemotiveerde studenten én betere resultaten. De keuzemogelijkheden:

Kennismaken met Teach Like a Champion
Uw opleiding maakt kennis met Teach Like a Champion met  workshops op uw opleiding. We presenteren de opzet van Teach voor groepen van maximaal twintig docenten en demonstreren enkele basistechnieken. U kunt ook kiezen voor een presentatie voor het hele team. Na afloop van de workshops of presentatie bespreken wij met u – mede op basis van de reacties – hoe het traject wordt voortgezet.

Basistraining Teach Like a Champion
Wilt u direct een basis voor Teach Like a Champion leggen binnen de opleiding? Dan adviseren wij de basistraining. Deze bestaat uit vier bijeenkomsten van een drie uur, onderbroken met een pauze van 15 minuten. Daarin brengen we het kader aan en oefenen we een aantal nader af te spreken Teachtechnieken. De deelnemers maken een filmopname van een deel van de les waaruit blijkt dat zij twee technieken beheersen. De trainer beoordeelt de opnames en geeft de deelnemer feedback op de getoonde technieken. De basistraining wordt afgesloten met een certificaat.

Uitbreidingsmogelijkheden
Het basistraject kan op verschillende manieren worden uitgebreid. Deze uitbreidingsmogelijkheden kunnen afzonderlijk of in combinatie met elkaar worden ingekocht.
• De trainer gaat op lesbezoek, observeert en/of filmt de toepassing van Teachtechnieken en houdt een feedbackgesprek met elke deelnemer.
• Intervisiebijeenkomsten worden gehouden met gebruikmaking van in de opleiding gemaaktefilmbeelden. De opnames worden uiteraard alleen in overleg met en na toestemming van de gefilmde getoond.
• We leiden een interne Teachbegeleider op. Deze loopt met de trainer/adviseur mee in het traject en wordt opgeleid om in de toekomst intervisie en coaching te kunnen verzorgen op de opleiding.

Cursussen en trainingen
Voor cursussen en trainingen voor individuele deelnemers kunt u terecht bij het cursusbureau van de CED-Groep. Vanaf het tweede jaar kunnen docenten of coördinatoren ook worden opgeleid tot Teach-coördinator. Voor een aanbod op maat kunt u contact opnemen met teachnederland@cedgroep.nl

 

Docenten van het Zadkine en Albeda College in Rotterdam vertellen over hun ervaringen met Teach Like a Champion.