logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Het jonge kind

Inzet-Jonge kind

Speciaal voor professionals die werken met jonge kinderen is een aantal technieken van Teach Like a Champion aangepast. Zo kunt u aan de slag met kinderen van drie tot zes jaar met het boek Teach Like a Champion, het jonge kind.

Hoge verwachtingen
In het boek staan technieken die samenhangen met ‘hoge verwachtingen van kinderen hebben’, technieken die helpen om kinderen betrokken te houden tijdens de lessen en activiteiten en technieken die ondersteunen bij het creëren van een sterke groepscultuur. De basis voor een stevige en didactische structuur wordt immers al op jonge leeftijd gelegd!

Teach-technieken kunnen worden gebruikt bij (de planning) van activiteiten en lessen en zijn prima te combineren met (vve-)methodes en passen in ieder onderwijsconcept!

Cursussen en trainingen
Voor cursussen en trainingen voor individuele deelnemers kunt u terecht bij het cursusbureau van de CED-Groep. Vanaf het tweede jaar kunnen leerkrachten of coördinatoren ook worden opgeleid tot Teach-coördinator. Voor een training voor uw team kunt u contact opnemen via teachnederland@cedgroep.nl.

Werkt u al met Teach Like a Champion – het jonge kind?
Download hier de SARK-kaarten.

Filmfragment
Bij Teach Like a Champion 2.0 hoort een video-databank. Met het wachtwoord uit het boek heeft u hier toegang tot. Hieronder kunt u een voorbeeldfilmpje bekijken van Techniek 43: Draai en praat.