logo learn like a champion
Video's
Bestel boek

Basisonderwijs

Inzet-basisonderwijs

Wilt u met Teach Like a Champion aan de slag? Dat kan! Onze adviseurs zijn door Doug Lemov opgeleid om de Teachtechnieken op scholen in Nederland te implementeren. Ook binnen conceptscholen, zoals Dalton, Montessori of Jenaplan, past Teach Like a Champion. De training sluit aan bij de visie en werkwijze van uw school. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden:

Schoolbesturen en samenwerkingsverbanden
Wilt u de leerkracht- en leiderschapsvaardigheden binnen uw bestuur of samenwerkingsverband een stevige impuls geven? Dat doet u met Teach- en Lead Like a Champion.
Download de flyer

Cursussen voor individuele deelnemers
Ons Cursusbureau organiseert in heel Nederland Teachtrainingen voor individuele deelnemers. Vanaf het tweede jaar kunt u ook worden opgeleid tot Teachcoördinator van uw school. U begeleidt en coacht dan collega’s bij het inzetten van de Teachtechnieken. De Basiscursus Teach Like a Champion is opgenomen in Registerleraar. Enkele andere cursussen zijn inmiddels aangeboden ter validering.

E-learning
Nieuw in het Teach-aanbod: e-learning Introductie Teach-technieken. Steeds meer leraren ontdekken de voordelen van e-learning. Dat is zelfstudie, toetsing en reflectie in één, op uw eigen tempo, altijd en overal. Tijdens het doorlopen van een e-learningmodule krijgt u nieuwe leerstof gepresenteerd en ontvangt u direct feedback op de verwerking van de lesstof.

Contact
Wilt u meer weten over het trainingsaanbod en de mogelijkheden voor op uw school? Neem contact op via teachnederland@cedgroep.nl.

Filmfragment
Bij het boek Teach Like a Champion 2.0 hoort een video-databank. Met het wachtwoord uit het boek heeft u hier toegang tot. Hieronder kunt u een voorbeeldfilmpje bekijken van techniek 39: Werk in beeld.

Bekijk in onderstaande filmpje wat leraren zeggen over Teach Like a Champion 2.0: