Video's
Bestel boek

Basisonderwijs

Inzet-basisonderwijs

Wilt u met Teach Like a Champion aan de slag? Dat kan! Adviseurs van de CED-Groep zijn door de Amerikaanse auteur van Teach Like a Champion, Doug Lemov, opgeleid om de technieken op scholen in Nederland te implementeren. Ook binnen conceptscholen, waar bijvoorbeeld gewerkt wordt volgens de principes van Dalton, Montessori of Jenaplan, past Teach Like a Champion. De adviseurs van de CED-Groep zorgen ervoor dat het gebruik van de Teach-technieken aansluit bij uw visie en werkwijze van uw school. U kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden:

Trainingen op uw schoollocatie

Coaching en ondersteuning

Inspiratie- en startbijeenkomsten

Voor samenwerkingsverbanden en schoolbesturen
Wilt u de leerkrachtvaardigheden en leiderschapsvaardigheden binnen uw bestuur of samenwerkingsverband een stevige impuls geven? Dat doet u met Teach- en Lead Like a Champion.
Download de flyer

Cursussen en trainingen
Voor individuele deelnemers
Voor cursussen en trainingen voor individuele deelnemers kunt u terecht bij het cursusbureau van de CED-Groep. Vanaf het tweede jaar kunnen leerkrachten of coördinatoren ook worden opgeleid tot Teach-coördinator.

Nieuw: E-learning Introductie Teach-technieken

Op uw school

Voor een aanbod op maat kunt u contact opnemen met teachnederland@cedgroep.nl.

Filmfragment
Bij het boek Teach Like a Champion 2.0 hoort een video-databank. Met het wachtwoord uit het boek heeft u hier toegang tot. Hieronder kunt u een voorbeeldfilmpje bekijken van techniek 39: Werk in beeld.

Bekijk in onderstaande filmpje wat leraren zeggen over Teach Like a Champion 2.0: